DISCnordic

DISCnordic er en virksomhed, som udvikler løsninger for virksomheder inden for HR og rekruttering. DISCnordic har udarbejdet forskellige værktøjer, som skal hjælpe virksomheder i deres arbejde med medarbejderne. Dette indbefatter værktøjer inden for områder som udvikling, salg, forhandling og samarbejde. Mange virksomheder vil gerne rekruttere den rigtige person til jobbet, eller finde en person inden […]

DISCnordic er en virksomhed, som udvikler løsninger for virksomheder inden for HR og rekruttering. DISCnordic har udarbejdet forskellige værktøjer, som skal hjælpe virksomheder i deres arbejde med medarbejderne. Dette indbefatter værktøjer inden for områder som udvikling, salg, forhandling og samarbejde.

Mange virksomheder vil gerne rekruttere den rigtige person til jobbet, eller finde en person inden for virksomheden, som passer til en bestemt og vigtig stilling i virksomheden. Her kan værktøjerne fra DISCnordic være til stor hjælp. Virksomheden tilbyder Disc-certificering til virksomheder, der er et personprofilværktøj. Værktøjet er udarbejdet på den måde, at den ikke skal sætte medarbejderne i bestemte kasser. Det skal i stedes ses ud fra, at værktøjet skal finde det bedste frem i medarbejderne. Nogen har f.eks. bedre kompetencer inden for salg, mens andre medarbejdere er bedre i en forhandlingsproces.

DISCnordic teamet består af 3 af de bedste inden for området, HR og rekruttering. Teamet står klar til at hjælpe dig og din virksomhed, og I skal endelig ikke tøve med at ringe på tlf.: 3131 1616. for at høre mere om hvad virksomheden kan hjælpe jer med i hele rekrutteringsprocessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *