Germantarget.com – specialister i opstart af virksomheder i tyskland

Virksomheden Germantarget.com er en dansk/tysk virksomhed, der har specialiserede sig i at rådgive omkring  opstart af virksomheder i tyskland. Germantarget er ejet og drevet af Nikolaj Sahl, som tilbyder professionel rådgivning til virksomheder i alle størrelser. Ved opstart af virksomhed i tyskland og generelt opstart af virksomhed i udlandet, er der visse regler der skal tages […]

Virksomheden Germantarget.com er en dansk/tysk virksomhed, der har specialiserede sig i at rådgive omkring  opstart af virksomheder i tyskland. Germantarget er ejet og drevet af Nikolaj Sahl, som tilbyder professionel rådgivning til virksomheder i alle størrelser. Ved opstart af virksomhed i tyskland og generelt opstart af virksomhed i udlandet, er der visse regler der skal tages højde for, Germantaget ved hvad mange af tingene drejer sig om og er klar til at rådgive dig.

Mange danske virksomheder, ønsker at etablere sig på det tyske, østrigske eller schweiziske marked. Det danske ApS, som vi kender herhjemmefra, er lidt anderledes i Tyskland. Det kom kommer tættest på er det som  kaldes et GmbH. GmbH er tysk og en  forkortelse for “Gesellschaft mit beschränkter Haftung”, betegnelse for et anpartsselskab. Som nævnt er reglerne for et GmbH næsten de samme regler, som er gældende for et dansk ApS. Der er dog visse ting man skal være opmærksom på, eksempelvis at direktører I tyske selskaber hæfter personligt for visse forhold, som vi ikke kender til i Danmark. Men hvis du alliere dig med en virksomhed som Germantarget, vil der ikke være sådanne ting at bekymre sig om.

Virksomhed i nabolandet

Vores naboland syd for grænsen betragtes af mange danskere som et attraktivt marked, og netop derfor er der mange danske virksomheder, som vælger at kigge den vej. I Tyskland er det naturligvis det enorme marked og den gængse grænseovergang som er en af de mange fordele. I Østrig er det bl.a. forbindelsen til de østeuropæuke lande, som Polen, Rumænien og mange flere. I Schweiz er det primært den skattemæssige fordel, som kan være et godt alternativ til et firma i Danmark. Mulighederne er mange, og tag derfor fat i Germantarget for at høre nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *