MV Nordic

MV Nordic startede i 1984 og var nogle af de første med en mission om at integrere it i undervisningen ude på skolerne. Dette var i de helt “gamle dage”, hvor man arbejdede med edb, piccoline og dos. Siden da har MV Nordic specialiseret skabt en førende position inden for læse- og skriveteknologi i Skandinavien. […]

MV Nordic startede i 1984 og var nogle af de første med en mission om at integrere it i undervisningen ude på skolerne. Dette var i de helt “gamle dage”, hvor man arbejdede med edb, piccoline og dos.

Siden da har MV Nordic specialiseret skabt en førende position inden for læse- og skriveteknologi i Skandinavien. Det er især læse- og skrivestøtteprogrammerne CD-ORD og IntoWords der har vist sig at være yderst populære værktøjer, når det kommer til at forbedre livskvaliteten for mange ordblinde og læseusikre.

MV Nordic er skandinavisk samarbejdspartner for LEGO® Education og siden august 2015 har de været Undervisningsministeriets leverandør af specialpædagogisk støtte (SPS) til uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *